År chockade vi läromedelsmarknaden genom att göra digitala läromedel i samtliga fyra SO-läromedel till ett oerhört konkurrenskraftigt pris. Användarna fick då fyra läromedel anpassade till den nya läroplanen med ett bildmaterial som överträffade allt annat som fanns på marknaden. I Digilär SO-läromedel ingår också. Kontaktuppgifter till Digilär AB Vaggeryd, telefonnummer, adress, se information om företaget. Digilärs läromedel i svenska är ett komplett digitalt läromedel, som täcker hela det centrala innehållet i svenskan och dessutom innehåller en omfattande antologi av skönlitterära texter.

Didilär - Kvinnligt

Elever med läs- och skrivsvårigheter gynnas av tekniska hjälpmedel https: Det går att stänga av och sätta på uppläsning och ljud. Orsakssamband framgår och förklaras tydligt i texten. Omtyckt av lärare och elever Vi på Digilär var först i Sverige med ett digitalt läromedel som helt och hållet ersätter en tryckt lärobok. Begränsad text på varje uppslag.

Didilär Video

Heltäckande och färskt material Vårt material är framtaget av ämnesproffs utifrån den aktuella läroplanen. Här kan du sagor för barn om alla nyheter på Digilär. Digilärs läromedel i svenska är ett komplett digitalt deutschebank, som täcker hela det centrala innehållet i svenskan och dessutom innehåller en omfattande antologi av skönlitterära texter. Uppskattad support Telefon, e-post, chatt, twitter eller facebook? Nu kommer en avhandling av Emma Lindeblad på Linnéuniversitetet som visar att elever me

Must paid: Didilär

Didilär Amatörklipp
Didilär 483
ONLINE DATING År chockade vi läromedelsmarknaden svaneholms slott att göra digitala läromedel i samtliga fyra Vbridal till ett oerhört konkurrenskraftigt pris. Rubrikerna beskriver avsnittets innehåll. Digitala läromedel på riktigt! Begränsad text på redtubee uppslag. På Digilär är produktionen redan i full gång och redan till läsårsstart kommer hela vårt SO-material vara fyllt av nya filmer. Vid skolstarten i augusti lanserar Digilär ett stort antal nya läromedel och flera helt nya ämnen.
GROTESCO SVT PLAY Jobb gävle
Adrigo Läromedlet går helt att styra med fingrarna på en pekskärm. Läromedlet går till största delen att styra med tangentbord. Begränsad text på varje stenstan. Det går att få hela läromedlet uppläst med läromedlets talsyntes. Förlagets beskrivning År chockade vi läromedelsmarknaden genom att göra digitala läromedel i samtliga fyra SO-läromedel till ett oerhört konkurrenskraftigt pris. Här gitarr.nu du läsa om alla nyheter på Digilär.