mobilladdare bil

Mobilladdare för bilen. Billaddare för laddning av mobiltelefoner och surfplattor i bilen. Kopplas till bilens eluttag eller cigarettuttag. Behöver du en ny laddare till din mobil? Då har du kommit rätt! Vi har ett stort utbud av mobilladdare - både väggladdare och billaddare. Alla USB-laddare kommer från välkända varumärken och är säkra och CE-märkta, en märkning som visar på att de uppfyller EUs säkerhetskrav. Undrar du vilken laddare som passar till. Kontor - Teknik. Batteri och Strömförsörjning · Dator och nätverk · Klockor och väderstation · Kontor · Mobilt · Fodral och skydd · Hållare · Kablar och laddare · Telefoner · Tillbehör · TV, ljud och bild · Mobilt. Kablar och laddare. Kontor - Teknik; /; Mobilt; /; Kablar och laddare. Kablar och laddare. Sortera efter ▽.‎Ladd- och synkkabel 3 i 1 med · ‎Reseladdare USB · ‎Nyckelring USB-micro.

Mobilladdare bil - Student Portal

Mobilladdare för bilen Bilfärden kan vara en utmärkt tid att ladda telefonen eller surfplattan, både för dig och dina medpassagerare. Billaddarna har med vanliga USB-uttag typ A , så du kan använda dina vanliga USB-kablar och ladda telefoner, surfplattor och annat oavsett märke. Batteri HP Ta sedan med kablarna när de inte används. Vi har även smarta powerbanks för laddning av mobiltelefonen när det inte finns tillgång till vägguttag. Laddare Surfplatta - Dubbla Usb ladduttag. Google Chromecast - 2nd Generation.

Mobilladdare bil - att

Framme på dagar Frakt 39kr Fria returer. Kraftig Solcellsladdare för Mobiltelefon 7W 1. Mobilladdare för Apple Mobilladdare för Android Hitta rätt mobilladdare. Billaddare med 2xUSB 3,1A. Billaddare med 4-Ports USB-uttag. Bluetooth tangentbord Universal " Tablet.

Mobilladdare bil Video

”Kunde blivit en av Sveriges värsta olyckor” - Nyhetsmorgon (TV4)